Hur man parkopplar Amazfit-klockan med din telefon

Sådan parrer du Amazfit-uret med din telefon

Har du precis köpt en ny Amazfit smartwatch och undrar hur du parar ihop den med din Android-telefon? Eller är det tvärtom, där du köpte en ny telefon och du undrar hur du får din Amazfit att ansluta till din telefon igen? Eller kanske sitter du bara där och undrar, "Hur parar jag min Amazfit?"

Hur som helst, i den här artikeln och snabbguiden visar vi dig hur du får din Amazfit att ansluta till din telefon omedelbart, både erfarna och nybörjare!

För att göra det enklare har vi delat upp det i två steg: hur man ansluter Amazfit och hur man parar en redan ansluten enhet. Den här guiden fungerar på alla Amazfit smartklockor, oavsett om det är en Amazfit Pace eller Amazfit Bip.

Ansluta en ny klocka

Först och främst: installera Amazfit-appen och skapa ett konto.
När detta är gjort, tryck och håll ned knappen på höger sida av klockan i 6 sekunder och släpp för att slå på klockan. Detta kommer att visa QR-koden på skärmen på din smartwatch.

När du har aktiverat Bluetooth på din telefon öppnar du appen och efter att ha valt enhet skannar du QR-koden. Om du använder en Android-telefon kommer en parningskod att visas på båda enheterna. På iOS behöver du inte oroa dig för att en parningskod visas. Allt du behöver göra nu är att trycka för att bekräfta att Bluetooth-anslutningen har upprättats.

När detta är klart väljer du vilken hand du främst bär din klocka på (höger eller vänster hand) för att få så exakta data som möjligt.

Parkoppla din klocka

Först måste du öppna Zepp-appen (även känd som Amazfit-appen) på din mobiltelefon och logga in med ditt Mi-konto.
När Mi-kontot har skapats kommer det att be dig att fylla i grundläggande information om dig själv.

Nästa steg är att ansluta din Amazfit-klocka till din telefon.
Börja med att aktivera Bluetooth på din mobiltelefon och öppna Zepp-appen igen. När du har gjort detta kommer du att kunna se din klocka i din profil under "Min enhet". Klicka på din klocka.

Placera sedan klockan bredvid telefonen medan Bluetooth-anslutningen mellan enheterna upprättas. När du får en begäran om parkoppling på din klocka klickar du för att upprätta anslutningen och bekräfta parkopplingen.

Nu behöver du bara vänta på att klockan uppdateras så är du redo att köra!


Skriv en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.