Så här byter du armbanden på din Apple Watch

Sådan skifter du remmene på dit Apple Watch

Om du har en Apple Watch vet du att en av de bästa funktionerna med enheten är att du kan anpassa den med olika armband. Oavsett om det är ett länkarmband i rostfritt stål eller ett sportarmband i tyg är det enkelt och roligt att byta ut ditt armband. 


En av de fantastiska sakerna med Apple - och Apple Watch - är deras anpassningsmöjligheter. Men det är ändå viktigt att se till att du köper ett Apple Watch-armband som passar din Apple-smartwatch.


Det betyder att du kan använda ett Apple Watch-armband som är avsett för en Apple Watch av första generationen (eller ett armband som är avsett för Apple Watch Series 1, 2 eller 3) med Apple Watch Series 4, Series 5, Series 6, Series 7, Series 8 och båda generationerna av Apple Watch SE. Det enda du ska komma ihåg är att det är storlekarna, inte serierna, som är kompatibla.


Storlek Kompatibiliteten är följande: Apple Watch-band för 38 mm, 40 mm och 41 mm är ömsesidigt kompatibla, medan band för 42 mm, 44 mm och 45 mm också är kompatibla - oavsett vilken Apple Watch-serie själva klockan tillhör.


Det bästa av allt är att byta armband på din Apple Watch tar inte mer än någon minut och du behöver inte ens några verktyg. I det här blogginlägget går vi igenom allt du behöver veta om hur du byter band på din Apple Watch. 



Steg 1: Ta bort ditt gamla armband

Det första steget när du byter klockband är att ta bort ditt gamla armband. För att göra detta trycker du in bandets frigöringsknapp på baksidan av klockan. Detta gör att ditt armband lossas och du ska nu enkelt kunna skjuta armbandet åt sidan. 


Glöm inte att vara försiktig när du hanterar teknik. Tvinga aldrig något i frigöringsknappen och tryck eller dra aldrig hårdare än vad som verkar rimligt. Om Apple Watch-armbanden inte glider ut utan ansträngning försöker du trycka på frigöringsknappen igen.



Steg 2: Sätt fast ditt nya armband

När det gamla armbandet är borttaget är det bara att skjuta det nya klockarmbandet på plats. Du behöver bara vända på borttagnings processen.

Och voila - du är klar.


Glöm inte bort att kolla vilket håll armbandet ska vara på. Råkar du montera armbandet på fel håll så tar du bara loss det som du gjorde i steg 1. 



Det är enkelt att byta armband på en Apple Watch och görs i två enkla steg - ta bort det gamla armbandet och sätt fast det nya.! Med så många olika stilar och färger som finns tillgängliga för Apple Watch armband kan det vara ett roligt sätt att uttrycka sig och visa upp lite personlighet med sin enhet att byta utseende. Så gå vidare och ge din Apple Watch en makeover idag!


Skriv en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.