Tillbaka till skolan 2024: De 4 bästa smartklockorna

Back to School 2024: The Best 4 Smartwatches

Det är aldrig roligt att säga adjö till en varm sommar, men en ny säsong är alltid lovande. Oavsett om det handlar om att gå tillbaka till skolan eller att gå tillbaka till jobbet efter en välförtjänt ledighet, är det viktigt att komma ihåg att se framåt mot nya utmaningar och nya säsonger att njuta av. Som de tekniknördar vi är är vår första tanke vilka prylar som kan förbättra denna säsongsförändring, och vi har sammanställt vår lista över de bästa smartklockorna för att ta itu med det hela.

Läs vidare och ta reda på vilka smartklockor vi tycker att du ska investera i - och varför vi tycker att det är ett bra val.

Apple Watch Series 9: Din ultimata följeslagare på väg tillbaka till jobbet

När vi säger farväl till lata sommardagar och gör oss redo för att börja jobba igen, framstår Apple Watch Series 9 som den perfekta följeslagaren för yrkesverksamma som vill hålla sig på topp. Låt oss utforska varför den här smartklockan är ett måste för din handled när du återvänder till kontoret eller ditt arbete hemifrån.

Missa aldrig ett beat (eller ett möte)

Apple Watch Series 9 är som att ha en personlig assistent på handleden. Med den ständigt aktiverade Retina-skärmen som är ljusstarkare än någonsin (upp till 2000 nits!) missar du aldrig ett viktigt meddelande eller en mötespåminnelse, inte ens när du rusar mellan konferensrummen eller tar en snabb kaffe. Klockans urtavla är lätt att se i starkt solljus, så oavsett om du pendlar eller tar en snabb rast utomhus är du alltid uppdaterad.

Bemästra balansen mellan arbete och privatliv

En av de coolaste funktionerna för upptagna yrkesmänniskor är den nya dubbeltrycksgesten. Tänk dig att du sitter i ett möte med händerna fulla av papper när ett viktigt samtal kommer in. Du behöver inte fumla - dubbeltryck bara med tummen och pekfingret och voilà! Du har svarat på samtalet utan att missa ett slag. Det är de här små tidsbesparingarna som kan göra stor skillnad för effektiviteten i din arbetsdag.

Hälsa är rikedom, särskilt på jobbet

Series 9 tar din hälsa på allvar, vilket är avgörande när du är tillbaka i arbetsrutinen. Dess mer exakta hälsoövervakning kan påminna dig om att stå upp och röra på dig om du har suttit vid skrivbordet för länge. Den kan även upptäcka om din hjärtfrekvens är ovanligt hög under en stressig presentation och ge dig en knuff för att ta några djupa andetag. Dessa subtila uppmaningar kan hjälpa dig att bibehålla ditt välbefinnande även under de mest hektiska dagarna.

Batteritid som håller jämna steg med dig

En av de mest imponerande uppgraderingarna är batteritiden. Series 9 kan enkelt hålla hela din arbetsdag och lite till. Faktum är att du kanske har 60% batteri kvar i slutet av en hektisk dag, även efter att du har spårat ditt träningspass på lunchen. Det betyder att du kan ha den i sängen för sömnspårning utan att behöva oroa dig för laddning, vilket hjälper dig att skapa bättre sömnrutiner när du återgår till arbetslivet.

Din personliga produktivitetshöjare

Med Siri-behandling på enheten går det blixtsnabbt att ställa in påminnelser, timers eller snabbt kontrollera din kalender. Inga fler besvärliga pauser medan Siri ansluter till molnet - allt sker direkt på din handled. Denna hastighetsökning kan vara en game-changer när du försöker hålla koll på flera uppgifter och deadlines.

Den professionella looken

Låt oss inte glömma stilen. Apple Watch Series 9 ser elegant och professionell ut och passar perfekt oavsett om du bär kostym och slips eller business casual. Med lätt utbytbara Apple Watch Series 9 armband kan du dessutom matcha din klocka med din outfit eller tonen på dina möten.

Samsung Galaxy Watch 6: Din ultimata följeslagare på universitetet

Med den här rekommendationen tittar vi på våra framtida akademiker. När du gör dig redo för en ny termin (eller din allra första), låt oss prata om en pryl som kanske bara blir din nya bästa vän på campus - Samsung Galaxy Watch 6. Det här är inte vilken smartklocka som helst; det är som att ha en personlig assistent, fitnesscoach och studiekompis i ett snyggt paket på handleden.

Missa aldrig en lektion (eller en fest)

En sak i taget - universitetslivet är hektiskt och det kan vara svårt att hålla koll på sitt schema. Galaxy Watch 6 kommer till undsättning med sin ljusstarka display som alltid är påslagen. Med en snabb blick på handleden vet du exakt var du ska vara, oavsett om det är föreläsningen klockan 8 på morgonen eller studiegruppsmötet på biblioteket. Och låt oss vara ärliga, det är också bra för att se till att du inte missar de viktiga sociala evenemangen!

Din hälsokompis i studentkorridoren

Bor du på egen hand för första gången? Galaxy Watch 6 har din rygg när det gäller att hålla dig frisk. Dess avancerade hälsofunktioner kan hjälpa dig att upprätthålla en balanserad livsstil mitt i det kaos som studentlivet innebär. Från att påminna dig om att röra på dig när du har pluggat för länge inför tentor, till att spåra dina sömnmönster (för vi vet att det händer att du sover hela nätterna), hjälper den här klockan dig att hålla koll på ditt välbefinnande.

Fitness för förstaårsstudenten (och därefter)

På tal om hälsa, Galaxy Watch 6 är som att ha en personlig tränare på handleden. Oavsett om du går på campusgymmet, går med i internsporter eller bara försöker undvika en värkande rygg efter att ha suttit i biblioteket i timmar, har den här klockan dig täckt. Den kan automatiskt känna igen olika träningspass och ger till och med avancerade mätvärden för löpare. Så oavsett om du springer till lektionen eller tar en lugn joggingtur runt campus har du alla dina träningsdata till hands.

Håll dig uppkopplad utan att bli distraherad

Vi vet alla hur lätt det är att bli uppslukad av sin telefon under lektionerna (jag dömer ingen här). Galaxy Watch 6 låter dig hålla kontakten utan att vara fastklistrad vid din skärm. Du kan ta emot aviseringar, sms och till och med samtal direkt på din handled. Det betyder att du kan hålla dig uppdaterad utan att ta fram telefonen mitt under föreläsningen - dina professorer kommer att tacka dig.

Din sidekick under studietiden

Det är här Galaxy Watch 6 verkligen briljerar för studenter. Använd den för att ställa in timers för fokuserade studiesessioner, eller som stoppur för tidsbestämda övningsprov. Med tillgång till appar som Todoist kan du hantera dina uppgifter och projekt direkt från din handled. Och låt oss inte glömma den inbyggda Calculator-appen - perfekt för de snabba mattekontrollerna under läxläsningen.

Batteritid som håller jämna steg med livet på campus

Universitetsdagarna kan vara långa och det sista du behöver är en annan enhet som ständigt måste laddas. Även om Galaxy Watch 6:s batteritid inte är rekordsnabb kan den ändå ta dig igenom en hel dag med lektioner, studier och sociala aktiviteter innan den behöver laddas. Sätt den bara på laddaren medan du gör dig i ordning på morgonen, så är du redo att köra!

Stil som håller måttet

Låt oss inse det - stil är viktigt på campus. Galaxy Watch 6 ser snygg och modern ut och passar in oavsett om du är uppklädd för en presentation eller slappnar av i sweatshirt för en studiesession. Dessutom, med anpassningsbara urtavlor och en myriad av armband till Samsung Galaxy Watch 6 att välja mellan kan du matcha den till ditt humör eller outfit varje dag.

Google Pixel Watch 2: Din sidekick i gymnasiet

Oavsett om du är en nybörjare som nervöst kliver in i korridorerna för första gången eller en erfaren senior som är redo att styra skolan, låt oss prata om en gadget som kanske bara blir din nya BFF - Google Pixel Watch 2. Det här är inte vilken smartklocka som helst; det är som att ha en personlig assistent, fitnesscoach och stilikon i ett enda snyggt paket på handleden.

Missa aldrig ett beat (eller en lektion)

En sak i taget - livet i gymnasiet är hektiskt och att hålla koll på sitt schema kan vara svårare än att klara av en popquiz. Pixel Watch 2 kommer till undsättning med sin ljusa, alltid påslagna display. Med en snabb blick på din handled vet du exakt var du ska vara, oavsett om det är nästa lektion, klubbmöte eller idrottsträning. Inga fler pinsamma ögonblick när du går in i fel klassrum!

Håll kontakten (utan att bli distraherad)

Vi vet alla hur stränga vissa lärare kan vara när det gäller telefoner i klassrummet, och det är av en bra anledning. Med Pixel Watch 2 kan du hålla kontakten utan att ta fram din telefon. Du kan ta emot aviseringar, sms och till och med samtal direkt på din handled. Det betyder att du kan hålla dig uppdaterad utan att bli distraherad från vad läraren säger och utan att störa dina klasskamrater.

Fitness för att vinna

Oavsett om du är med i skollaget eller bara försöker hålla dig i form, så har Pixel Watch 2 din rygg. Den kan automatiskt känna igen olika träningspass, så oavsett om du springer på banan eller skjuter hoops på gympan har du alla dina träningsdata till hands. Dessutom är den perfekt för att spåra dina steg när du navigerar i de långa skolkorridorerna!

Kompis som minskar stressen

Gymansiet kan vara stressigt, och Pixel Watch 2 vet det. Den har en cool funktion som kallas "Body Responses" som faktiskt kan upptäcka när du kanske känner dig stressad. Det är som att ha en vän som knackar dig på axeln och säger: "Hej, ta ett djupt andetag." Superhjälpsamt under tentasäsongen eller före den stora presentationen i engelskaklassen.

Smart sömn för skolframgång

Låt oss inse det - att få tillräckligt med sömn under gymnasietiden kan vara en utmaning. Pixel Watch 2 kan spåra dina sömnmönster och hjälpa dig att ta reda på om du får tillräckligt med vila för att klara av de tidiga morgonlektionerna. Det kanske kan övertyga dig om att lägga ifrån dig telefonen och få lite sömn innan det där stora provet.

Stil som håller måttet

Gymnasiet handlar om att uttrycka sig själv, och Pixel Watch 2 förstår det. Den ser snygg och modern ut och passar in oavsett om du rockar din favorithoodie eller klär upp dig för en skoldans. Med anpassningsbara urtavlor och armband till Google Pixel Watch 2 kan du dessutom matcha den till ditt humör eller din outfit varje dag. Det är som att ha en ny accessoar utan att bryta mot klädkoden!

Batteritid som varar hela dagen (och lite till)

Med förbättrad batteritid kan Pixel Watch 2 enkelt hålla hela skoldagen och fritidsaktiviteterna. Du behöver inte oroa dig för att din klocka ska dö mitt under träningen eller under läxläsningen efter skolan. Ladda bara upp den medan du gör dig i ordning på morgonen, så är du redo att köra!

Din personliga studieassistent

Använd Pixel Watch 2 för att ställa in timers för fokuserade studiesessioner eller som ett stoppur för tidsbestämda övningsprov. Du kan även använda röstkommandon för att ställa in påminnelser för läxor eller projektdeadlines. Det är som att ha en superorganiserad studiekompis direkt på handleden.

Xplora X6 Play: Den ultimata kompisen inför skolstarten för små elever (och deras föräldrar!)

Nu när vi laddar upp för ett nytt skolår ska vi prata om en pryl som kanske blir ditt nya favoritverktyg som förälder - smartklockan Xplora X6 Play. Det här är inte bara vilken smartklocka som helst; det är som att ha en personlig assistent, säkerhetsanordning och ett roligt inlärningsverktyg i ett barnvänligt paket.

Håll kontakten utan smartphone-dramat

Först och främst - vi vill alla hålla kontakten med våra små, men att ge en 6-åring en smartphone är kanske inte den bästa idén. Här kommer X6 Play in i bilden! Med den här smarta enheten kan ditt barn ringa röstsamtal och skicka meddelanden endast till förgodkända kontakter. Det innebär att du kan titta till dem efter skolan eller på rasten utan att behöva oroa dig för oönskad kommunikation. Det är som att ha en direktlinje till ditt barn utan riskerna med sociala medier eller internetåtkomst.

Säkerheten först, sinnesfriden alltid

Låt oss prata om den funktion som kommer att hjälpa dig att andas lättare - GPS-spårning. X6 Play är utrustad med platsspårning i realtid, så att du kan hålla ett öga på din lilla upptäcktsresande på avstånd. Du kan till och med ställa in "säkra zoner" och få meddelanden när ditt barn går in i eller lämnar dessa områden. Perfekt för att veta när de har anlänt till skolan eller kommit till sina fritidsaktiviteter. Det är som att ha en skyddsängel som vakar över dem, vilket ger dig extra sinnesro under skoldagen.

Uppmuntra till aktiv lek (även i skolan)

Vi vet alla hur viktigt det är för barn att hålla sig aktiva, och X6 Play gör det roligt! Med sin inbyggda stegräknare och aktivitetsplattform kan ditt barn spåra sina steg under hela skoldagen. Det är som att ha en liten fitnesscoach på handleden som uppmuntrar dem att röra på sig mer på rasten eller idrottslektionen. Och det bästa av allt? Barn som använder Xplora-klockor tenderar att gå 2,5 gånger mer. Det är en vinst för både den fysiska hälsan och de stökiga stunderna i klassrummet!

Läget i skolan: Fokusera på inlärning, inte prylar

Är du orolig för att klockan ska vara en distraktion i klassrummet? Var inte rädd för det! X6 Play levereras med en praktisk funktion för "skolläge". Du kan ställa in specifika tider då klockans funktioner är begränsade, vilket säkerställer att ditt barn fokuserar på ABC och 123, inte på att chatta med kompisar.

SOS för de där "bara ifall"-ögonblicken

Även om vi hoppas att den aldrig kommer att behövas, har X6 Play en SOS-funktion. I nödsituationer kan ditt barn snabbt larma dig eller andra utsedda kontakter. Det är ett extra lager av säkerhet som alla föräldrar uppskattar, särskilt när de skickar iväg sitt barn till skolan för första gången.

Fånga minnena (utan riskerna med smartphones)

X6 Play levereras med en 5MP-kamera, perfekt för att fånga de där bedårande första skoldagen-ögonblicken eller roliga stunder med nya vänner. Och eftersom den inte är ansluten till internet behöver du inte oroa dig för att bilderna ska hamna någonstans där de inte borde. Det är som att ge ditt barn ett säkert sätt att dokumentera sina skoläventyr.

Snygg och tålig för lekplatsen och andra platser

Barn kan vara tuffa mot sina saker. X6 Play är utformad för att tåla påfrestningarna från äventyr på lekplatsen och missöden i klassrummet. Med utbytbara ramar och Xplora X6 Play armband kan ditt barn anpassa sin klocka så att den matchar deras personlighet eller dagens outfit. Den är tillräckligt tålig för skollivet men tillräckligt cool för att ditt barn faktiskt ska vilja ha den på sig.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.


Læs også

You order - your favorite payment option
Utforska våra betalningsalternativ och använd det som du föredrar.
The Ultimate Review of the OnePlus Watch 2R
En omfattande recension av OnePlus Watch 2R. Oavsett om du funderar på att köpa en och vill veta mer, eller om du bara är nyfiken, så hittar du allt du behöver här.